Evet r10'da bir sene geçridikten sonra oturup düşündüm gerçekten de r10'dan neler kazandım diye. Daha dün gibi hatırlarım LGS çağında dersaneyi falan boşlayıp gördüğüm sitelere bakıp bir gün bunlardan bende yapacağım dediğimi. Fakat ücretsiz hizmetler ile ve sıfır bilgi ile hep yerimde saydım...
Daha sonraları bilgisayar kursuna gidip bilgisayar bilgimi daha fazla geliştirip bilgisayara hakim olmayı çalıştım. Bu arada Frontpage ve HTML falan da öğrenmiştik. Üç beş sayfalık basit tasarımlar yapabiliyordum fakat daha o kadar çok eksiğim vardı ki...
En sonunda r10 diye bir forum buldum fakat burayada ücretsiz mail ile kayıt olamıyordum. Uzun süre üeliksiz takip etmeye çalıştım. Arkadşlarla paraya kıyıp bir forum açtık bir tanıdığın resellerindan aldık bütün işleri o halletmişti.(İyi bir kazak yemiştik

). Ve r10'a kayıt oldum...
İşte o günden beri tam 1 yıl 1 gün geçti ve:
-Üyelik bilgilerimin bulunduğu sayfanın pr değeri: 1
-Google'ı daha verimli kullnamayı öğrendim
-Çok değerli bilgili webmasterlarla bir arada bulunup onların mesajlarını takip ettim
-Makaleleri okuyarak bilgime bilgi kattım
-İnternette neyi nerede bulacağım konusunda bir fikir sahibi oldum
-DMOZ editörü oldum
Tabi bunlarla sınırlı değil. Ayrıca ben şu an artık süper bir uzmanım demiyorum ama r10 ile tanıştığım 1 yıllık süre içerisinde artık ben eski ben değilim.
Neyse bu başlığı r10'a teşekkür için açtım. Sizler de r10'un sizlere neler kattığını yazarsanız iyi olur...
TEŞEKKÜRLER R10