Birşey sormak istiyorum.O keyword'lerin sana ne yararı var ?
Siteni duyurmak istiyorsan dürüst çalış kaliteli hizmet ver.Herkes senin sitenide kullanır.
Türk sitelerine destek vermek istiyorum ve elimden geleni yapıyorum fakat hep kapatıyorlar.Ya dosyaları siliyorlar yada sitelerini kapatıyorlar.Artık bende çok sıkıldım.Onlarca resim yüklüyorum bir anda siliniyor.
Şuan
ImageShack® - Hosting kullanıyorum ve üyelik vs. özelliği var.Yüzlerce resimi bir anda atma gibi özellikleri var.En önemliside siteyi kapatmıyor yada resimlerimi silmiyor
O keywordleri gördüm siteden soğudum.
İyi çalışmalar
yaa o keywordleri koymamın amacı googlede çıkmak yani sadece o. zaten 1 ay sonra kaldıracaktım onları temelli duracak halleri yok ya. bu siteyi türk upload siteleri içinde en iyisi yapmak istiyorum. ve elimden geldiği kadarda uraşıyorum. bu sitenin kapanması için bir sebeb yok. diğer siteler belki maddi durum yüzünden kapandı bu site öyle sorunlar yüzünden kapanmayacak. sponsorumuz var zaten sponsor bizi bıraksa bile biz kendimiz host alır açarız ama sponsorun da bizi bırakma yüzdesi %5 kadar küçük bir değer. yani bu site sonsuza kadar açık kalcak ve resimler barındırılacak
şimdiden iyi resim yüklemeler.
bu arada keywordleri siliyorum

amma eleştiri aldık