1.cisi Her ne şartta olursa Olsun Bir Kullanıcının Kendisine ait bir web sıtesını O kişi dışında Kullanmak kendı ustunuze almak Doğru bir davranış değildir.

O KİŞİ öRNEĞİN kOTUkedi.com Sitesı Belırlı bır kıtle yapmıştır belliki Ancak Siz Sitenın Kaliteli içeriği ve az cok bellıkı Kitlesınİ VE o kişiye sagladıgınız o kişinin size guvenmesıyle ortaya cıkardıgı siteye hakaret ederken Sayfayı BİR Çıplak kız resmi ve ****** vari bir duruma çevirmişsiniz.

Ayrıca Kişinin Sizin reklamınızı Doğru dürüst yayınlamadıgını söylüyorsunuz.Bunu bilemeyiz.Doğru dürüst reklam yayınlamak nedir ? Kişiye belırlı bır banner belırlersınız o kendı sıtesınde yayınlar.Ki sanırım siz size gelen Tekıl hıttende memnun olmamışsınız.

Ayrıca Hitlazima yada extreme herhangı bır yere hıt saglayabılır Kişi isterse sıtenın ıcerıgınıde değiştirir ?Daha once sponsorluk yapmamışsınız sanırım.

Şu an yapmanız gereken ;

Kişiye Domainini İade etmenizdir.Bunu O Kişi domain ücreti ödemesi yaparak alır tabiki.Ben O kişinin Domainini alması konusundada kişisel olarak destek vermek ıstıyorum.Alan konusundada destek verecegım.Ama o kişinin domaınını gerı vermelısınız.

Ayrıca Sponsorluk Hizmeti Kapsamı sona erer ancak bu o kışının sıte haklarını elınıze alacagınız anlamına gelmez.

En basitinden Kişiye Ulaşarak ''Sizinle davranışlarınız yuzunden sponsorluk olarak çalışmak ıstemıyorum artık'' dıyebılırsınız.Buda gayet normaldir.Yaptıgınız olay kişisel olarak Cahilcedir.

Ayrıca Şerefsiz Kötü bişi değilki.

Askerde şeref madalyası almayana Şerefsiz diyolar.