seo'da yeniyseniz ve ne yapmalıyım, nereden başlamalıyım diyorsanız, kendinize yarışma yaratın. mesela bir site yapımcısı şu anda benimle yarışıyor ve çok şey öğretiyorum ona. konu: Affedilmeyen Dizisi.
benim sitem:
Affedilmeyen Dizisi
kişinin sitesi:
Affedilmeyen Dizisi(atv) fragman,video,resimleri
iki gün önce sayfam indexlendi ve birinci sıradan yarışa katıldı. çünkü seo'su diğerlerinden daha iyi. ve ikinci verdiğim sitenin yapımcısına örnek oluyorum. ilk gün, gönderdiği mesajlardaki sözcüklere link eklemesi gerektiğini öğrendi. demin baktım, sağ menüye, feed kodlarını da koymuş.
bununla da yetinmeyip, zahmet edip iki satır yazarak, iki resim ekleyerek zaman harcamamak için, sitemdeki yazıları aynen kopyalamaya başlamış.ayrıca kişinin de benden iyi bildiği bir konu var:spam. decription ve sayfa altındaki spamlerle, beleş ziyaretçi elde edebilirsiniz.tasvip ediyor muyum?hayır.yoksa günlük 240 bin ziyaretçi alan siteniz, 3 ay sonra 70 bine, 7-8 ay sonra da 10-20 kişiye düşer.örnek için: forumlarda en çok küfür yiyen siteye bakınız.
siz de, seo'ya nereden başlamalıyım diyorsanız, böyle bir yarışa girip, sizden üst sıralarda olan sitelerde yapılanları inceleyebilirsiniz. çok basit ve akılda kalıcı bir yöntemdir.
not: sizden üst sırada olanların içeriklerini aynen kopyalamayın.google gerizekalı değildir.sizin içerik kopyalamanızı: "bu içerik olumlu bir içerik ki, diğer siteler de aynen yayınlıyor.o zaman ilk yayınlayan siteye biraz daha puan vereyim", diye düşünür.
ayrıca arkadaşa kızdığım düşünülmesin.yarış yarıştır.ve şimdi baktım ikinci sıraya düşmüşüm.ayuncuk birinci.kendisi tebrik ediyor, spam sayfa üretmekte easy keyword programını tavsiye ediyorum.gerçi spam koyacak yer kalmamış