Yukarıdaki Hikayenin Ortalarında işler Ciddiye bindiği Dönemlerde Yani.
Araba satılacak bizim delikanlılar sermaye peşinde.
internet cafede fizibilite çalışmaları yapılmış gerekli olan ne varsa hesaplanmıştır
Eksikliklerin Çoğunluğu Para ile çözülüyordu teknik Bilgi tecrube vs 2 dakikalık iş

neyse elemanlar eve giderler anne babadan para istenecek.
- Anne Baba s.a
- A.S Hoşgeldiniz.
- Ben selo ile IT sektörüne girecem
- iyi gir olum hayırlı olsun (hanım it mit ne oluyo sen bişey anladın mı ?)
- Ne bileyim bey Soralım çocuğa anlatsın.
- Ya anne baba işte yani bilişim çağı iletişim çağı diyorlar bilgisayar vs var ya o işte o sektöre giriyorum.
- vaay be hanım bizim oğlan büyük adam olmuş bi baltaya sap olamadı diye üzülüyordum .
-Baba yalnız biraz sermaye lazım kral bi server almam lazım işte ek masraflarda var.
- Bende para yok
- Arabayı satalım baba
- Ulen şerefsiz o kadar modifiye yaptın şahine kim alacak onu ? şahin demeye bin şahit gerek alttan mavi mavi lambalar , arkada kuyruklar yanlar yere 5 cm
farlar marlar herşeyi değişti arabanın içi yarış arabası gibi.
- Baba boşver satarız sen bana bırak ne diyorum ben çok para var bu işte yakında kralını alırız söz.
- Teybini sat arabadan çok para eder.
- Baba yok araba ile beraber hepsini satalım para lazım şimdi n koyarsak kısa sürede 10 katı paramız olur.
- iyi hayırlısı olum ne diyelim it ile kopuk ile olma da.
-----------------------------------------------------------
Araba satılır çift işlemcili Xeon makine alınır şahinden kalma çift eksoz monte edilir. Programları vs kurulur nete bağlanır site buradan çalışmaya başlar.
Eş dost ve birtakım esnaf ta site yaptırmıştır ve burada barındırmaktadır.
Bizim delikanlılar paraları görünce daha da heveslenirler baktılar bu iş iyi daha fazla yatırım daha fazla azim ile dört elle sarılırlar.
- Anne sen şu bilezikleri bi versene
- Niye olum ne yapacaksın anne onlara sana göre değil gel onları satalım önümüzdeki ay çok para gelecek sana iyisini alacam söz.
-vermem olum boşuna uğraşma manevi değeri var.
-Anna Google 'a reklam verecem hostbul'a reklam verecem
-Olum onlar nedir ne olaca oraya verince ?
Anna bu hostbul benim iş ile ilgili bi site oraya reklam vermem lazım ki millet beni bulsun eski mahalleden bi çocuk yazık oda nasiplensin.
google da yabancı bi adam işte oda çok garip bi sayfası var acıdım çocuğa ona da reklam verecem sevaptır.
- oraya reklam verince sana ne faydası var.
- anne oraya reklam verecem orayı herkez görebiliyor yorum yazabiliyor biraz polemik yaratacaz işte mahalleden elemanları ayarladım bizden hizmet almış gibi yazacaklar memnunuz diye 50-60 kişi yazarsa tamam acayip müşteri gelir.
- Kötü yazanlarda olacakdır sonra mallar elinde kalmasın bozulmasın ?
-

yok anne öyle bozulcak bişey satmıyorum hem daha iyi kötü birşey yazarlarsa bende cvp yazarım bi kaç arakadaş da yazar millet sever böyle kavgaları daha iyi. Delikanlı adam derler bak sözünün arkasında duruyor gibilerinden.
- Olum ben sonunu pek iyi görmüyorum 1 koyup 10 alacam diyorsun akarı yok kokarı yok diyorsun ne iş yapıyorsun IT sektor bilişim sektörü diyorsun ben anlamıyorum babanda anlamıyor zaten eroin meroni mi satıyorsun.
- Anne hosting domain satıyorum websitesi yapıyorum. İyi işler yani.
- Onlar ne anlama geliyor nedemek oluyor ki ?
- Anna şimdi çıkmam lazım site yapıyorum kendime bi tane şirketim için oraya yazarım ordan okursun hatta günlere gidince orada söyle sitemi ziyaret etsinler..
- Olum sen neler yapıyorsun bi araba parası ile ne sitesi mütahitmisin sen. Burnuma kötü kokular geliyor ver bileziklerimi.
-

Anna kaçtım akşam anlatırım söz. merak etme.
---------------------------------------------------------------
Güç bela oğlan annesine babasına olayların ne oldugunu anlatır artık onlarda olayı öğrenmişler mahallede hava atmaya başlarlar.
baba kahvede nargile içerken , anne altın günlerinde gezmeklerde oğlandan bahsederler kısa sürede ünlü olmuşlardır.
Oğlan domain ve hostingte kampanyalar yapar ve slogan olarak sudan ucuz hosting domain derler ki hakkaten öyledirler.
Bi süre sonra server arıza çıkarmaya başlar siteler açılmaz vs vs bizim elemanlar ortadan kaybolurlar.
Tabi yanlarında 1000'in üzerinde domain ile birlikte
------------acayip geyik oldu ama olsun gülelim diye ---------------