bence TT. da hala yapısal sorunlar var, yoksa fiberoptik kabloya geçmeyen şehirmi var hala bu memlekette. doğuda bazı şehirlerin dışında fibere geçmeyen hat pek kalmadı. bu iş altyapı işi değil bunda başka bir numara var.

örnek vermem gerekirse benim şehrim batı karadenizde, bizim şehirde isterse telekom 2mbit den daha hızlı bağlantıyı örneğin 10mbit bağlantıyı çok rahat verebilir, adamlar kendileri söylüyorlar. Bunun yapılmamasının başka nedenleri var, bunu da bize açıklamıyorlar.

özelleşince ohh rahat edecez dedik ama hala ortada bi numara yok. 3 ay önce TT yi satın alanlar hem hızı arttıracaz hemde fiyatları düşürecez demişlerdi ama hala eski tarifeleri kullanıyoruz. gerçi altyapı hala devletin elinde, buna kesin bi çare bulmaları lazım. piyasa daha rekabetçi olmalı.