Bişey danışıcam ;

arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce birisine reseller sattım.İsim vermeyeceğim çünkü host işini yapıyor karalamak istemiyorum.Bu şahıs bana buludundum ilçede iş bankası yok dedi haftaya göndereyim falan filan,ok dedim.bu böyle 1 ay sürdü sonra msn de göremiyorum online.

Asıl nokta şu ;

Bu arkadaşımızın www.ornekhostcuadi.com ve www.ornekhostcuadi.net alan adları var.Benim açtığım hesap www.ornekhostcuadi.net olarak. .com unda başka bir server da barındıgını öğrendim.Belki .com u başka birine ait diye düşündüm ilk başta.Ama bana gelen konuştugum mail .com maili yani .com ile .net aynı şahse yada şahıslara ait.benden aldıgı reseller ında 4 account açmış sonra 2sini başka servara taşımış.hesaplarıda silmemiş.2 aylık ödemesi var .net i ve içindeki 2 account bende suspend edilmiş durumda.Mail attım cvp yok suspend ettim yanıt yok.

Size danışacağım nokta ;

.com sitesine gidip ödeme talep edebilrmyim ? Uygun olurmu,olmazsa da umrdumda değil parası .com a gidip alan adlarınız yönlendirin son bi iylik yapıp cpanel suspend kaldırp yedek alın diyeceğim.

Sizce ne yapmalıyım ?

Çokmu zor bi haber vermek.bir mail atmak saatle geçirdiğin internet karışsında ki 30 sn ye mail atsan yada numara belli msj at bişi at durumdan haber ver sonuçta hizmet alıyorsun bizde burda enayi gibi çalışmıyoruz heralde