ben simdiye kadar mcafee norton kaspersky avast bitdefender kullandım.

ben kendi yorumlarımı yazayım

1)mcaffee : Internet securitysinin icinde hepsi bi arada war. spami kılı yünü. Bidefa mcafee antivirus 8 google desktop search dahil bircok programla cakisiyor. bunu butun firmalar belirtiyor zaten. korumasi gayet iyi. updateleri arkada sessizce yapıo fln.
Eksileri: Makine başlangıcına eşşek yuku kadar calistirilcak program koyuyor.8-10 tane fln.Bu da makineyi yavaslatio.

2-)Norton : Dunyanın en iyi antivirus firmasi(imiş!) Birdefa cogu virüsü tanıyor. Suya sabuna dokundurtmuo sizi fln. Mesela virüslü bir dosya cekiyorsunuz.Download bitmeden dosyada virüs oldugunu anlıo we silio.

Eksileri: Cok cok yavaş. Makineyi feci yavaşlatıo. Nortonla makinede haftada bi olan zamanlanmis virus taramasini bile yapmiormn.cunku baya bi bekliyorum
Bu yahoo ile alakalı aslında.malum yahoo da norton tarama kullanıo. Birinden .pif uzantılı bi dosya gelio.Bariz virüs. Norton bunu tario guzel bi şekilde dioki dosya temiz indir makinene. İndiriosn makinene makinendeki antivirüs cıglıgı basıyo. nası iş anlamadım. Bide bariz olarak zip lerin icindeki viruslere karsi etkisiz kalıyor norton.

3-)Kaspersky: Kaspersky cok fazla sistem somurusu yapmıyor. ama en özürlü tarafı virüslü dosyayı silememesi. dosyayi sil komutu verdiginde dosya silinemedi dio. ben gidiorm o dosyayı elle siliorm oluo. anlamadim nası iş. Bide o her virüs buldugunda kuyruguna basılmış gibi ötmesi ayrı bişey.

4-)avast : su anda kullanıorm. Celeron 400 mhz makinem 128 sd ram war. makinemde 12 tane iexplore msn icq winamp 5,11 we avast calisio we avast hic kasmıo. Virüs buldugunda o amca konusuo ya. Warning a virus has been detected die.ona hasta oluorm. tabi sadece ing.ce wersiyonda konusuo. Bunun dısında nazikce bi alarmı da war.

5-)bit defender : makineyi resmen kilitlio. Kuduruorm onu kullanırken.isyerindeki makineme yuklemiştim de surekli kilitlio dio silmiştim. hatta o antivirusu yemeksepeti.com cekilisinden kazanmıstım