Anlamadığım ne mantık "bence" mynet çok süper bir site değil mynetten iyi 10binlerce site var.Benim bildiğim haber mynette değilde trt de , haber7 de milliyette okunur.Ozaman kardeşine sen siteleri kendin belirteceksin bunda sorumluluk sana düşüyor.Benimde kardeşim var ben tv bakarken ****** bir sahne cıktıgında kanal değiştirdiğim gibi ****** reklam veya ****** goruntu cıkacak sitelere girmesine izin vermiyorum cunku bu bizim görevimiz.Burda ben seninle kavga etmek için yazmıyorum..Bunlar günlük hayatımızda olan şeyler önlemini onlar değil sen alacaksın.
Mynet gelip benim siteme gir demiyor.Hiç bir kanalında seni zorlamadığı gibi ..Ozaman bi tavsiye olarak dinlersen..İnternette haber okumak
TRT / ANASAYFA haberleri okumak için buna girdireceksin.Devletin olan herşey tek tek düşünülerek yapılıyor biliyorum..Mynette her türlü haber her zaman karşına çıkabilir.
örümcek haklısın mümkün olduğu kadar bunu yapmaya çalışıyorum haber okuyor dedim .. ben kendim haber7 den okuyorum ama mynet te bide bu bilgi kültür le ilgili soruların sorulduğu bi yarışma var onu oynuyor ...
****** yasal arkadaşlar mynet Türkiye Cumhuriyeti Devletinde. Artık Biraz Çag Atlayın.

çağmı atlayalım vay beee ... ben ****** yayınlamasın demiyorum .. ama belirtilmesi gerekir dimi mynet.com bi gir bakim sayfanın neresinde öle bişey yazıyor .. ****** yasal ama belirli bir yaş grubu için mynet te genel kullanıcı kitlesine hitap ediyor ise yasal felan değildir ...