Bizzat calismis oldugum firma avukatiyla gorusmus ve eger yaklasik 2.5 aylik zararimin para iadesi veya hizmet teslimi ile giderilmemesi karsiliginda sirketsel ve kisisel bazda suc duyurusunda bulunacagimi sizlere acikca ibraz ediyorum. Bu durumun buralara gelmesindeki etken ben degilim. Ben 2.5 ay bekledim. Hicbir firma hicbir musterisini 2.5 ay bekletmemistir. Hicbir musteride hicbir firmayi 2.5 ay beklememistir. Birkac gun dediginiz bekletilme suresi 1 hafta 10 gunu gecmistir. Ben hicbir sekilde kimsenin ekmegiyle emegiyle oynamak istemedigim gibi, hickimseninde benim ekmegimle ve emegimle oynamasinada musade edecek kadar bilgisiz bir insan degilim. Bu gibi durumlarda yasal sorumluluklarimi ve hizmet almaya calistigim firmanin bana karsi yasal sorumluluklarini cok iyi biliyor ve bilmedigim konulardada kendimi oldukca fazla gelistiriyorum. Ben firmaniza sozlu ya da yazili olarak hicbir sekilde hakaret icerici bir yazi yazmadim. Ve yazmam. Ben sadece sizden hakkim olan ucreti veya hakkim olan hizmetin tarafima iadesini talep ediyorum. Kimsenin zor durumda kalmasindan hosnut olacak bir insan degilim. Saygilar dilerim.