MonteCristo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar;
Ben Tekno Server kullanıcısıyım. Bir müşterim sunucu kiralamak istiyor.
Tekno Server'da ddos v.b. saldırılara karşı hiç bir koruma olmadığı için (ben yaşadım) Tekno Server'ı müşterime tavsiye etmek istemiyorum. Çünkü müşterim ciddi bir firma, ve kesinlikle problem yaşamaya gelmez. Problem olursa benim başım ağrıyacak biliyorum.
Araştırmalarım sonucu Nixcon diye bir firma buldum. Bu forumda Nixcon'u az çok araştırdım. Ama her telden bir ses çıkıyor. Okuduğum kadarıyla kimisi ısrarla Nixcon'u karalamaya çalışıyor, kimisi öve öve bitiremiyor.
Geçen gün Nixcon'a telefon ettim. Sunucuları güvenliği ile ilgili bilgi istedim biraz. Hatlara bağlı güvenlik cihazları olduğunu ve sürekli saldırılara karşı gözetim altında tutulduğunu söyledi oradaki arkadaş.
Simdi size sorum, Nixcon'u nasıl bilirsiniz? Sanırım Şubat ayında Nixcon yenilenmiş. Lütfen Nixcon'u kullananlar cevap yazsın. Kullanmayanlar cevap yazmasın. Çünkü en iyi kullanan kişi Nixcon'u bilir.

Karalama kötüleme gibi sizi ikilemde bırakan konulara gelince Nixcon TTNET alt yapısını kullansada hattını TTNET den almaz her sunucu için özel gateway verir ki bunu sunucunuzu kiraladıgınızda anlarsınız sunucu kiraladıgınızda yurt dışında bulunan diğer sunucunuzun yedeklerini yeni sunucunuza çekerken nekadar hat kullandıgınızı gözlerinizle görebilirsiniz özel gateway verilmesi ADSL gibi limitler kullanılması Datacenter internetinin bir internet cafe gibi kullanılmasını önler (FDC Gibi değildir.) Birçok karalama görürsünüz ama bunların yine birçok kısmı Nixcon müşterisi değildir datacenter'in uzayda marsta israil de yada farklı yerlerde oldugunu söylerler bazılarıda nixcon nun network arızaları dışında teknik destek verememesi yüzünden oluşabilecek sistem arızalarını çözemeyerek yine datacenter'i karaladıgı görülür. Güçlü bir UPS sistemine sahiptir ve çok iyi korunan bir datacenter dir ve benim görüşüm TR nin artısı yüksek en güzel datacenterlerinden biridir.. Teklan gibi elini kolunu sallayan DC ye giremez bu benim için en önemli şeydir veya sistemnet telekom gibi dc de elektirik kesilmez 8)