HitcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün doğum günün senin.. Keske önceki gün geleyim mi dediğimde, gel deseydin..
Hazırdım kosa kosa gelmeye.. Yok olacagımı bilsem, daha kötüsü sensiz kalacagımı bilsem, bugun yanında olmaya razıydım..
Aslında bugun benimle ilk yasın senin. Bugun doğum günün. Benimle ilk dogum gunun sayılır bu. Gecen yıl, senin doğum gununde sadece 5 gün olmustu sen benim hayatıma gireli..

O kadar özel bir günde girdin ki hayatıma.. 14 Şubat.. Sevgililer gününde. Aslında simdi anımsıyorum da, biter demistim.. Hatta arkadaslarım bile, biter demislerdi.

Ben tutarsızım biraz. Sen beni degistirensin. Tutumumu degistirensin. Belki, ödün verdim vermemem gerekenlerden. Ama anladım ki, sen herseye değensin.

O kadar cok seviyorum ki seni. Hic anlatamadım. Ne yazık ki demiyorum.. Cünkü, bir gün anlatabilecegimi biliyorum. Bir yerde, bir sekilde anlatacagım seni ne kadar cok sevdiğimi.. O zaman, sende beni daha cok seveceksin.. Sevebileceğinden daha cok. İmkansız, başarılmış olacak. İşte o gün..

Biliyorum ki, sana olan sevgimi biliyorsun.. Ama, ne kadar cok oldugunu bilmiyorsun.. Anlatabileceğimin üstünde, anlatabilecegimin üstünde olacagını bilmiyorsun..
Bir gün anlayacaksın.

Belki de, senin isminin de bulundugu, altına imza attıgın, veya atacagın bir defterin yapragında anlayacaksın bunu.. Kim bilir ?

Bazen seni üzdüğümü, kırdıgımı biliyorum. Sende biliyorsun ki, yufka yürekliyim ben aslında.. Sadece senin iyiliğini istiyorum.. Önce sen, sonra ben..

Çok özledim seni. Anlatamıyorum ki. Ne kadar anlatabilir ki özlemimi, seni cok özledim demek. Ne kadar anlatabilir ki, sana olan özlemimi sadece üç kelime.. Anlatamaz ki.

Umarım, bu son bensiz kutladığın doğum günü olur.. Umarım, bundan sonra bütün doğum günlerini beraber kutlarız.
Severek, sevilerek.. Unutma ki, sen herseyimsin benim.. Gül güzeli dedim sana.. Güller solar mı, evet solar. Sen solmazsın. Güzelliğin de, burada zaten.

Doğum günün kutlu olsun canım sevgilim..
Bende, adının anlamında kalmaman dileğiyle.. Seni cok seviyorum Hatıra'm....

Serserin..

Sey valla utandım mutlu oldum garip oldum tesekkurederim cevabımı özel olarak versem olur demi saol canım iyi kalbin dostlugun ve en onemlisi sevgin için
Seni seviyorum (ama daha fazla asktan bahsetmeyelim cidden utandım)