Bir konu hakkında sizinde bilgi sahibi olmanızı istiyorum.
Ocak ayinda bir sitemde juzy kullandim ve 53ytl kazanmistim.Sitemi yavaslatıyor diye ve az verim alıyorum diye kaldırdım reklamları.Dun 18inde bana juzy den bir mail geldi.Sitenizde kodlar bulunmadigi icin hesabinizi kapattik seklinde.
Bende kendilerine mail attim.Ocak ayindaki kazancimi odiyecekmisiniz diye.Gelen mail su sekilde :
"Merhaba,
Reklam yayınını durduran veya hile durumundaki kullanıcıların odemeleri bir seferligine ilk ayımýzda yaptık suandan sonra o sekilde calismiyoruz.Bilginize"
Şimdi bu doğru birseymi,ben kullandım sisteminizi ve verim alamadım çıkardım kodlar.bu en dogal hakkım.Sizin kurallariniza uymuyorsa dersinizki kodları koyun yada hesabinizi kapatiriz.Bende size artik calismiyacagimizi iletir gecen ayki odememi talep ederim.
Bu sekilde dalga gecmeye ne gerek var. 53 ytl sinde degilim.Ama aptal yerine koyuldum resmen hakkımı helal etmiyorum.O 53ytl sizden 1000defa çıkar.Allaha havale ediyorum kendilerini ve juzy ile calisan kisileri de uyariyorum bu sekilde bir olay basiniza gelebilir.
Saygilarimla