Sakın ha bunlardan reseller yada host alayım demeyin. Mumkunse domain bile almayın. Senelerdir bu işin içindeyim. Bu kadar kötü hizmet veren başka bir yer görmedim.
Ne uptime ne hız ne teknik destek nede saygı bunlarda hiç biri yok. Aldıktan sonra şikayet de edemeyirsonuz arkadaşlar dedikleri şeyi aynen yazıyorum. Web sitelerim 1 hafta boyunca kapalı kaldı yani (5 saaat açık 7 saat kapalı) periodlarla 1 hafta....
Adamlar bana bizden satın almasaydınız begenmiyorsanız gidin başkasından alın diyebildiler.
Adamlar sunucu taşırlar sizden habersiz siteniz yine kapalı kalır başka yere taşınır ve görürsünüz ki siteniz eski bir yedekten yayına sokulmuştur. Yine adamlara Niye sitemi geri attınız bir cok şeyim silinmiş dediğimde. Napalım gece sunucuları taşıdık o saatte sizi nasıl bulalım diyebiliyorlar. Zahmet edipte kendileri o anki yedeği almıyorlar.

Daha bir sürü şey varda bunlarla ilgili buraya yazıp bunları meşhur etmeyeyim. Arkadaşlar ben sitelerimi zar zor kurtardım ellerinden Siz sakın ha bulaşmayın benim kadar şanslı olmayabilirsiniz Ayrıntıları öğrenmek istiyenler varsa PM ile ulaşabilirler.