1.cisi Seni Aşagılayıcı ,küçük düşürücü ve hakarete varan konuşmalar yaptıgın için kınıyorum senin seviyene inmeyeceğim.

2.cisi Lütfen actıgım forumu tekrardan gözden geçirirmisin.Ben kımseye ''BUNU YAPICAM ŞUNU YAPICAM GEL VATANDAŞ BANA SPONSOR OL SANA KIZ BULUCAM'' gibi bir söz söylemedım.eger bu kapasıtesye sahıp host sırketı var ıse Pm den bana Msn adreslerını bırakır Ayrıntılı olarak Görüşebiliri Dedim.

3.cüsü Olay ve kişiye gore SPONSOR OLma durumu değişir.Kımı zaman Muşterı getırmesı amaclı sponsor beklenır.Kimi zaman değişir.

AYRICA SENIN TUTACAK PROJEN OLSA SIMDIYE FIRMALAR KABUL EDERDI DEMIŞSINIZ ?

Benım bahsettım web sıtesı 3,5 yıldır yayında olan 75 bin Üyeliği gunluk 50 bın tekıle varan ıstatıgı olan bır sıstemdır.Ben YARDIM DILENDIGIMI,BİR PROJE ICIN DESTEK ARADIGIMI SÖYLEDIGIMI HATIRLAMIYORUM.

Tekrardan sızı su ana kadar actıgım forum dahıl yazdıgım yazıları gozden gecırmenızı ve seviyenizi bilmenızı tavsıye edıyorum.Ayrıca Tabıkı ben aylık Bahsettıgınız server ucretını odeyebılırım ancak su an ıcın bu sısteme bunu yatıracak durumda degılımki actıgım forumdada yaklasık3-4 ay sonra sponsorluk işlemının sona erecegını belırtmış durumdayım.

İyi günler.