cemoka adlı üyeden alıntı:
"Ki Şu anda SPONSORUM VAR ancak makınada su sıralar problemler var."

ayıp olmuyor mu adam sana iyilik yapmış, sen sorun olunca hop başka yere kaçıyorsun. Sen de adamı biraz desteklesene. Hep bana hep bana ile olmaz Sponsorluk isteyeni de vereni de hiç sevmem. Hep aynı hikaye.

Sponsor: iyilik yapan degıldır sponsor genelde bir şirket yada şahsı destekler.Bunun karşılıgında o şirket yada şahsın Getırecegı Kitle yada ,bunun gibi önemli faktorler vardır.Sponsor olan şirket kendı tanımını çok rahat yapabilir.

Ben bugüne KAdar sadece bu site için yaklaşık 5 webhost şirketı ıle çalıştım.
Herkesın kapasıtesı farklıdır.SİZE GÖRE 100 mb alan cok önemlı birşey başkasına gore 100 gb alan önemsız birşey olabılır.

Bkz: Kapasite meselesi.

Ayrıca neden bukadar Komik olmaya calısıyorsun anlamıyorum.Sponsorluk isteyenıde verenıde hiç sevmem demişsin.Senın İnternet ortamındaki Düşünce sınırlarını çok küçük görmeye başladım.

Bende bugüne kadar bir çok yere sponsor oldum.Maddi ve manevi bir çok kazançlarım oldu.

Ayrıca demışsınkı Adam sana iyilik yapmış ? Kimsenın kımseye ıyılık yaptıgı yok.Bu senın tekrar soyluyorum KAPASITEN ILE ILGILI..konuşurken herşeyi kendıne gore kıyaslama.10 dedicated serverı olan bır host sırketi için pekte onemlı olmayan bır durumdur.Ayrıca ben bugune kadar çalıştıgım hostlara zaten Gerektıgı kadar müşteride yolladım.

Ben Şuan hostbuldan 10 host fırmasına maıl atayım bunun ıcın en az 5 olumlu cevap gelırki gelıyorda zaten Önemlı olan Bazen alan yada trafık olmuyor.sENİN BİLMEDİĞİN ''GÜVEN,ve iletişim'' faktoru ortaya cıkıyor.

Ayrıca bir arkadaşımız demişki ''Gerçekler acıdır, sponsor host değil dedicated istiyormuş gibisin...''

Ben bugune kadar 3 dedicated Sponsorlugu aldım Sanırım sizin Çalışma mantıgınız biraz daha alt sevıyeler ıcın.

OLabılır ancak İmkansız degıl.

Profesyonel bır tasarım,Profesyonel bir iş,ve saglam bir kıtle ve tekılı buldugunuzda..

Ciddi host sırketlerı ıle cıddı gorusmeler yapıp sözleşmelı olarak çalıştıgınızda Emın Olun Pekte bır sorun cıkmıyor.