Sayın müşterilerim (forumda çok var) ,meslektaşlarım ve forum arkadaşlarım..
Kısa bir süre içinde iyi bir kalite ve isim yapmayı başardım.Benim için çok büyük bir başarı.
Kendime bir hedef ve amaç belirledim ve devamlı o çizgi üzerinde yürüdüm.Şuandan itibaren çalışma politikamı değiştiriyorum.
Linux hosting ve reseller,windows hosting satışları bundan itibaren kapanmıştır.
2 linux sunucumuz kapasitesini doldurmuş ve müşteri alınmayacaktır.
1 adet windows sunucumuz yarı yarıya boş olup kapasitesi dolduğunda oda satışa kapanacaktır.
Bu dönemden önceki müşterilerimize kesinlikle ve kesinlikle hiçbir şey olmayacaktır.Aylık veya yıllık ödeyenler çok rahat bir şekilde hizmetlerine devam edeceklerdir.Tek amacımız daha fazla reseller yada hosting satışı yapmamak.
Peki hiç yapmayacak mıyız?
Yaklaşık 1 ay bilemediniz 2 ay içinde resmi kurumsal kimliğimizi alacağız.Şirket olduğumuzdan itibaren sadece devlet sitelerine,dernek sitelerine ve firma sitelerine faturalı bir şekilde özel bir sunucuda satış yapılacaktır.
Bundan sonra ne yapacağız?
HTservers bu dönemden itibaren sadece dedicated ve virtual private server (vps) satışı yapacaktır.Amerika ve almanya üzerinden yaptığımız bu hizmetlere Türkiye lokasyonuda eklenecektir. (şuan 1-2 dc ile görüşmelerim mevcut)
Tekrar belirtiyorum;
Bu dönemden önceki müşterilerimize kesinlikle ve kesinlikle hiçbir şey olmayacaktır.Aylık veya yıllık ödeyenler çok rahat bir şekilde hizmetlerine devam edeceklerdir.
Saygılarımla
Ufuk Gedik