o sizin kişsel düşünceniz ben de bunu çok yaratıcı bi fikir olarak görüyorum ki zaten sizde bu forumda yenisiniz toplamda 22 mesajınız var (zaten 6 mesaj sadece bu konuya yazdıklarınız) ayrıca konu host satmak için açtığım bi konuydu siz ve sizin gibiler olayı büyüttükçe büyütüp saptırdı...
ewet hosting işine yeni girdiğim doğru ama 6 yıldır bu web aleminin içindeyim çok hostçu tanıdım çok da hoşgörülü saygılı insanlar, onların en az 10 katı saygısız düşüncesiz insanlarda tanıdım ama bu sitedeki gibi bir olayla ilk defa karşılaşıyorum insanı girdiğine gireceğine pişman ediyorsunuz. az önce konuyu okuyanlar arasında @ni-osman beyide gördüm ve o bu konuya cevap bile yazmadı özellikle dikkatimi çekti kendisini kısa bir süredir tanıyorum ve bu forumda herkese yardımcı olabilmek için elinden geleni yaptığına inanıyorum ve bu forumda saygı duyabileceğim işini layıkıyla yapan insanlardan biri... bence hurada herkes birbirine yardımcı olmalı köstek değil eger ben bi müşteri olsam birbirini bu kadar kötülemeye çalışan hoştçulardan asla hizmet almak istemezdim
bence sizde böyle boş muhabbetler kuracağınıza eğer bilginiz varsa bu forumda insanlara yardımcı olmaya çalışsanız hem saygı hem müşteri hemde sevap kazanırsınız. çünkü yarın bana bir server müşterisi çıksa bu insanların içerisinden tek müşteri göndereceğim adam ni-osman bey dir çünkü herkese sorunlarında yardımcı olmaya çalışan elinden geleni yapan bi kişiliğe sahip olduğunu düşünüyorum keşke sizde böyle biri olsaydınızda sizlede geçmişte yada gelecekte bi ticari bagımız olabilseydi...

bu sözlerimin yağ çekme anlamına getirilmemesini çarpıtılmamasını özellikle rica ediyorum

Saygılarım ve Tüm İyi Niyetlerimle