zeynelkoc adlı üyeden alıntı:
ya erhan sorun öyle değil anlatayım sana

arkadaş kendi görüşünü foruma gelsin kendi adıyla belirtsin buna sözüm yok

sorun ploop adlı arkadaşa @sedo.de uzantılı domainle bu maili atması şirket mailidir nasıl konuşacağını bilmeli
Anladım'da ;
Bu sedo'nun sorunu. Bunu bizim tartışmamız gereksiz. -ki ploop çok iyi derecede ingilizce biliyor. Yazar ed amcama bir mail. Bu adam böyle böyle yazdı. Ne hakkı var diye ?
Ama millet adamın üstüne gidiyor. Önceki zamanları hatırla. Sedo herkes için babalar gibiydi. Bana yalakalık yapıp seni, beni, onu, şunu şikayet edenleri biliyorsun. Emin ol sedo halen o şekilde olsaydı, ve bu ay milletin ödemelerinde problem olsaydı adamın üstüne gidilmezdi bu kadar. Hatta özel mesaj kutusu dolardı. Ben orada'da yazdım. Genelleme yapman yanlış diye. Ama ticaret ile bu söylediği apayrı konular.
Israil ile biz saman altı düşmanıyız. Ama turk telekom onların bilmem ne uzantılarına satılabiliyor.
Benimde söylemek istediğim şu : Her zaman diğer forumda'da savunmuşumdur. Ticaret apayrı birşey. Hele internet üzerinden yapılan ticaret bambaşka. Adamın yüzüne tükürmezsin ama host alırsın. Adamın hizmeti süper çıkar. Veya adam çok iyi görünümlü, diksiyonu düzgün, 90 / 60 / 90 adamdır ama hizmeti bir işe yaramaz.
Amerika bizi çokmu seviyorda gidip ev1'den server alıyoruz ? Veya theplanet'in sahibi bizi çokmu seviyor ? O zaman ne yapacagız ? Gidip Borusan telekom'dan alacağız. Ama alamıyoruz. Neden ? Pahalı geliyor.
Ayrıca ilker hosteurope'nin sahibi değil. Sanırım komisyonlu felan çalışıyor. Ama birisi çıkıyor seni ülkü ocaklarına söylicem gorceksin gününü diyor. Diğeri sen bize hileci dedin ben host almam diyor. Tamam alma kardeşim. Neden provokasyon yapıyorsun ?