Simdide bu moda oldu etnik ayrımcılıga ırkcılıga siddete ozendirici.. milletce psikolog olmusuzda haberimiz yok

Arkadasım bu hassasiyetini neden diger programlar icin gostermiyorsun..Irkcılıkmıs seyretmedigin birsey hakkında niye yorum yaparsın dizinin hangi bolumunde ırkcılık ayrımcılık var..siddet TV de her programda var sesini cıkarsana onlarada... 1.bolumu yayınlandı dizinin... Sanırım izlemedin..izlesen onyargı dolu yazıyı yazmazdın... 1.bolumde dizi kardeslikten bahsediyor sen ırkcılık diyorsun..Birtane ırkcılık fikri uyandıran sahne varmı dizide...
Peki bu hassasiyetini TV lerdeki kirlilik icinde gosteriyormusun... ornegin Sagır oda,kaos,Acı hayat, magazin programları,diger diziler...Sucluyu bulmussunuz siz ama sevinmeyin... yakın zamanda kurtlar tekrar yayına baslayacak...kendi sitesine bakabilirsin birsekilde izleyisiyle bulusacak...Bakalım o zaman ne diyeceksiniz.3000 kişi yayınlanmasın diyorsa bu 3000 in karsısında 20000000 izleyici var... Demokrasiye inanıyorsan kimin istediginin olacagınıda bu sayısal rakamdan cıkarabilirsin
merhaba,
ben psikolog değilim sadece gözüme çarpanları objektif bir biçimde yazıyorum, yazdığım yazıların hiçbiri önyargı üzerine kurulu değil Kurtlar Vadisi dizisi yayınlanınca size ne gibi bir kâr'ı olacak bana bunu açıklarmısınız ?
Konu hakkında genel düşüncelerimi başka bir konuda yaptım.
https://www.r10.net/genel-guncel-konu...tml#post390033