Böyle bir script yaklaşık kaç ytl eder ki
Bende var bir tane.. Yabancı basit bir scriptti. Biraz modifiye, türkçe içerik + tema => çok güzel hale geldi. Satmayı hiç düşünmemiştim

Ama düşünebilirim çünkü resim upload servisini kapattım. Satma konusunda da; tabi ki scriptin ilk kodlamasını ben yapmadım. Sadece eklentiler, ekstra servisler, tema.. bunların karşılığını isteyebilirim.
İstediği özelliklerden sadece reklam kontrolu yok. Reklam kontrolunu 1 php dosyası editleyerek yapıyorum. (Reklam istatistikleri vs var.)
İsteklerime göre aşağıdaki özelliklerden bazılarını kendim yapmıştım
* Resim upload sırasında resim doğrulama var. Güvenlik açısından her resim upload sistemine lazım.
* Üyelik vs. gerekmez. Sadece resmi seç yükle methodu işler

* Tavsiye sayfası mevcuttur. Sayfayı aynı anda Max 5 arkadaşınızla paylaşabilirsiniz.
* İstediğiniz kadar resim link eklenebilir. (Tabi ki istek doğrultusunda) (Forum, html, blog...)
* Ekstra olarak resim izleme sayfası mevcuttur. Yüklediğiniz resme ait resmi görüntüleme sayfası + resmin büyük hali tema bozmayacak şekilde link halinde verilir.
* Şu anda bir temanın 3 farklı renk seçeneği mevcuttur. Tema eklemek istiyorum ama boş zamanım yok.
* Haber bölümü. Son gelişmerleri ana sayfada alt kısımda verebilirsin.
...
bu scripti yaklaşık 1 yıldır sürekli geliştiriyorum. İstersen demo adresini gönderebilirim var şu anda demo olarak çalışma yaptığım bir adres. Özel mesaj ile iletişim kurabiliriz... kolay gelsin..