Beyler kısa kesicem görüyoruz bu hafta büyük temizlik oldu çoğu kişi banlandı ve ben inanıyorumki çoğumuzu haksızlık yere banladılar.Şimdi google en büyük sponsorumuz ve en değerlisi vaz geçemiyeceğimizi biliyor kendisinden (en azından ypn bizleri kabul edinceye kadar) fakat istersek ters köşe yapabiliriz onu ve ben herkezin katılımıyla buna yapacağımıza inanıyorum.

Sadece birlik olucaz olması gerektiği gibi tavrımızı koyucaz ortaya.Beyler türkiye internet çarkını biz döndürüyoruz eğer google a ufak da olsa göz dağı verirsek hakkımızı alacağımızdan şüphem yok.

Şimdi benim aklıma gelenleri madeler halinde yazayım

1-)Elimizdeki kalan adsense reklamlarını sayfalarımızdan kaldıralım (1-2 ay yeterli olacaktır)

2-)Sitelerimiz msn veya yahoo nun arama özelliğini kullanmaları için ziyaretçilerimizi yönlendirelim (bu google un fazlasıyla canını sıkacıktır)

3-)Toplu şekilde mail atalım düzgün ve etkili bir dille yazılacak bu mailler işe yarayacaktır
("Örneğin şu şu sitelerin webmasterim ve protesto için adsense reklamlarını yayınlamama kararı aldım" yani mail hazır değilde herkezin şu şu sitelerimden kaldırdım boşluklarını doldurup göndermesi daha çok işe yaracaktır)

Beyler 5,000 civarında webmasterız kimimiz hobi kimimiz gerçekten geçimini bu yolla sağlıyor birlik olursak hakkımızı almamamız için hiç bir sebeb yok.

Eğer gerçekten sadece 2 ay süresince protestomuzu yaparsak geleceğimizi kurtarmış olucaz çünkü google herkezi banlıcak böyle giderse ve bu türk olmamızla alakalı diye düşünüyorum.

Görüşlerinizi yazın bu başlığa eğer yeteri kadar gücü toplarsak radminde kabul ederse gene bu konuda adminimiz olur + ekip kurarız 4-5 kişiden oluşan kararlar alınır hepimiz uygularız.