GeniusTurkish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ve Sona Geldim. Hosting piyasasındaki hayatıma son veriyorum. Bazı şeyleri anladım. İnternet, sanalalem herşey boş arkadaşlar. Arkadaşlarıma çevreme benim için özel olan kişi ve kişilere zaman ayıramadığımı anladım. İnsanlara hizmet vereceğim diye destek vereceğim diye herşeyi boşladım. Kararımı çok iyi bir şekilde aldım ve ani oldu. Her şey ani olur birden bırakılır. Yavaş yavaş bırakamam. Sunucumu, VPS müşterilerimi, host, reseller müşterilerimi devredecek güvenilir bir arkadaşda arıyorum. Hayırlısı böyleymiş Hepiniz Allaha emanet olun. R10 bana hem para hemde bilgi kazandırdı. Herşeyim r10 dan kazandım. Değerini Bilin.

Sevgilerimle.

Onur YILDIRIM
Merhaba Onur'cum açıkçası gerçekten dolandırıcıların türediği bu piyasada senin gibi dürüstlerini bu piyasadan kaybetmek üzüntü verici.
Ama senin gibi bende düşünmemiş değilim %100 haklısın bende arkadaşlarımdan çevremden biraz uzaklaştım bakıyorum bu işe girmeden önce arkadaşlarla ortam kurar gezerdik muhabbet geyik falan ama şimdi bakıyorumda onlar yok o ortamı müşterilerime destek vererek ve bilgisayarla arkadaş olarak geçiriyorum.

Zaten birkaç saat dışarı çıkayım arkadaşlarımla dolaşayım dediğinde destek kapalı gördüklerinde bizim insanımız hemen destekleri kötü yoklar demeye başlıyor böyle olmasın diyede uğraştığımızdan kopuyoruz reelden.

Aslında bu dediklerim bu işin iç dünyası birde öbür yanından dış dünyasına bakanlar bu işi kolay zannediyorlar.
Herkes en ufağından reseller alıp host satmaya kalkıyor. Oysa müşteri demek destek demek ve destek demekse bilgisayarın başında oturmak ellerini oynatmak ve hergün aynı şekilde devam etmektir.

Bu hayatın reelide var sanalıda ama biz bu işe kolumuzu soktuk ve çıkaramıyoruz istesekte hemen.
Yani bu işe girdinmi reelden epey bi uzak kalıyorsun.

Neyse yeterince saçmaladım sanrım.

Onur'cum vps olsun reseller olsun hosting olsun beni biliyorsun benimde bir kapımı çal.

Saygılarımla