Balık,
Hangi tavrım doğru değil?
1-) Forumu kurallarına oturtmaya çalışmam mı?
2-) Forum kirlenmesin diye yaptığım ikazlarla insanları duyarlı olmaya davet etmek mi?
3-) İngilizceyi gerçekten bilip bilmeyeni ortaya çıkarmak için Certified Translator uygulamasını başlatıp, bu işi seven insanları sizlerle buluşturmam mı?
4-) Herkes gerçek ingilizce bilen insanlardan faydalansın kimse cevapsız ayrılmasın diye ısrarla uzerinde durdugum 25 kelime kuralı mı?
5-) İleride burasını bir tercüme istekleri borsasına çevirme çalışmalarım mı?
6-) çeviri borsası oluşturulurken hem ücretli hem de ücretsiz çevirileri yaptırabileceğiniz işin ehli insanları buraya toplamam mı?
Hangi konuda tavrım yanlış benim şimdi? Boyle bir forum hiçbir webmaster sitesinde yok iken, benim çabalarım ve arkadaşlarımızın desteği ile boyle bri ortam olusturuldu.
Bırakın da bana da bir gorev verildi ise onu layığıyla yapmaya çalışayım... Bu tartışmalar beni gerçekten üzüyor.
Ayrıntıya girmiyorum, tavrın; bu bölümün yöneticisi benim, parsayı da ben toplarım, eğer çeviri yaptırmak isteyen varsa parayı verir ben çeviririm , hayrına çeviri yapmak isteyeni de engellerim tavrıdır..
Ben de para karşılığı internet üzerinden bir konuda çalışma yapıyorum ama kimseye dayatma yapmıyorum, isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz, isteyen de bedava yapar, eğer yaptığın işi her açıdan cazip hale getirirsen herkes sana gelir, yasaklama yapmakla bir yere varılamaz..