adbriteden 1-2 yıl önce 4 bin dolar kadar para aldım. eğer kazanıyorsanız ödemeden sizi atma ihtimali yok.

ama yaklaşık 1 yıl kadar önce türkiye iplerine reklam göstermemeye başladı. peşin reklam veren firmalar var hitiniz yüksekse size direk reklam verenler oluyor o şekildede iyi kazanç sağlıyor.

ayrıca paypala ödeme yapmıyordu sanırım en azından ben öyle biliyorum. ödemeler 60 gün sonra yapılıyor mesela ocak ayında kazandığınız parayı nisan ayında yolluyorlar çekin gelme süresi yaklaşık 10 gün oluyordu ve ocak kazancı nisanın 10 unda çek olarak elinize geçiyordu.

gönderilen çekler "Bank Of Amerika" çekleridir yapı kredi bankasında 21 YTL masrafla bozdurulabilir. eğer bankada tanıdığınız yoksa extra 10-20 dolar arası bir masraf daha alıyorlar.