Balık, benim gorevim burada aslında editorluk, moderatorluk yapmıyorum.

Moderatorluk nedir? Moderation dan gelir ve forumda üstün yetkilere sahip olduğunuzu forumun süpermen yardımcısı olduğunuzu gösterir.

Editorluk nedir? Dergilerde görürsünüz, sayfa düzeninden ve konuların ayrımından düzenlenmesinden sorumlusunuz demektir....

morların yetkileri şunlardır : Düzenle, Sil, Kitle, Taşı (hatta taşı komutu yeni forum açılınca bana yeni verildi-çeviri istek bölümü için)

morlar burada editorluk yapıyorlar evet belki imla hatalarına bakmıyoruz ama biz burada doğal ayrımı bekler isek benim gorevim tam ne oluyor? Kirlilik olunca gene eleştiriliyoruz. Kusura bakmayın bana bir gorev verildi ise ben üzerime duseni yapar ve evimin önünü de temizlerim. Kurallar varsa onlara da uyacaksınız. Anarşi ortamı oluşursa forumda kaos olur. Ben kaos olsun istemiyorum, diyorum ki açık açık arkadaşım kafana bir yer takıldı ise yaz buraya ama 25 kelimeyi geçmesin. Derdine derman bulma şansın artacak ve bize teşekkür edeceksin... Şu an bile ben dahil el birliği ile sonuç alınmış bir başlığı kirletiyoruz hadi bakalım kolay gelsin.