balik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir konuda "şu kadar çeviri ücretsiz olabilir, şundan fazlası ücrete tabidir" diye kural koymak doğru bir yaklaşım tarzı olamaz, isteyen çevirlemsini istediği yazıyı yazar, isteyen çevirir, istemeyen çevirmez... Profosyonel çeviri isteyen bir tercüme bürosuna da gidebilir, ben de ingilizce biliyorum fakat önemli olduğunu düşündüğüm metinleri profosyonel çevirmenlere para karşılığında çevirtiyorum.. Yasakçı zihniyet dünyanın neresinde başarılı olmuştur?... İlk uyarıyı yapan arkadaş sanırım çeviri işinden para kazandığı için (ve forumda yönetici konumunda olduğundan) "benim dalgama taş atmayın" demek istiyor, çeviri bölümünde aynı kişinin yaptığı bir sürü uyarı ve kapatılmış konu var.. Sanıyorum yöneticilik yetkilerini kötüye kullanıyor..
Balık gerçekten beni tanımıyorsun... Ben buradan para kazanmıyorum kuşkun olmasın, certified translatorlarda para kazanmıyorlar... Ben sadece açıklamalarımda da gösterdiğim gibi forumu düzene sokmaya çalısıyorum. Ben daha düzgün yapacağım dersen gel beraber yapalım.