Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
arkadaşlar olayı abartmışmıssınız gene, ben sadece hatırlatmada bulundum..
hostbankda yer yer zaten goruslerini dogru bir biçimde ifade etmiş...
ayrıca dikkat ederseniz bunu neden kurallara eklediğimizi de yazdım ama ne yazıkki okumadığınız için gereksiz post kirliliğine yol açıyorsunuz, şu an yaptığınız gibi...ben genede sabit konuları okumaya üşenen arkadaşlar için gene yazayım..
1-) 20-25 kelime sınırı getirmediğimizde biraz araştırın egriye donun millet abartmıyorum buraya 5000 karakter = 5 sayfalık metin giriyordu. Ya siliyor ya kitliyordum
2-) Ben sadece azami miktarda 20-25 kelime civarında dolaşın dedim. Yine eski tatsızlıklar olmasın diye bunu da kurallara yazdım. Ve bunun arkasındayım
uzun bir yazı olduğunda kimse bunu çevirmiyor, boşu boşuna konu açılmış ve buraya yapıldığı gibi gereksiz demogojilerle konu uzatılıyordu. Yani bir allahın kuluda yazılanı çevirmiyodu. Sadece laf salatası donuyordu ortalıkta.
20-25 kelime yazdığımda kurallara, millet özen gösterip kısa cümlelerini buraya yazdı ve her seferinde teşekkürler ederek forumdan ayrıdlı. Ayrıca bana pmler geldi.
Ben gene burada bişi demedim, korkum şu ki 30-35 kelime girmeye başlnaırsa kuralları okumayan kişiler çıtayı yukseltip eski goruntuler ortaya çıkabilir dedim.
size sorum şu,
1-) herkes buraya binlerce karakter yazsın ve forum kirlensin mi istersiniz?
2-) Herhangi bir üye gelsin ve sadece takıldğı 25 kelimeyi buraya yazsın ve herkes tarafından yardım mı alsın istersiniz?