websenator, bu yazacağımı yanlış anlamayın... seni de yazdıklarımdan tenzih ediyorum.
20-25 kelimeye kadar çeviri izni veriyoruz ama bazı arkadaşlar senin gibi kotayı aşabiliyor...
Ben yukarıda son derece basit olarak hazırlanmış ve hemen herkesin de cevap verip yardımcı olabileceği kalıplara birşey söylemiyorum, nitekim uyarmıyorum bile
ancak korkum 20-25 kelime sınırı aşılabiliyorsa önce 50 kelime sonra 100 kelime çevirtmek isteyebilecek potansiyel kişilerin de çıkabileceği göz önüne alınarak azami ölçüde 20-25 kelime kuralının bozulmamasıdır.
lütfen bir yazı post ederken bunları da göz önüne alınız... Maksadımız herkese yardımcı olabilmek zaten
Bildirimin için sağol, zaten 1-2 paragraftan daha uzun metinleri kimsenin karşılıksız olarak çevireceğini düşünmüyorum, sonuçta dil öğrenmek de bedava değil

Ama arkadaşın ki o derece uzun değil, yardımcı sözcükleri saymazsak 25 kelimeyi geçmez ve herhangi bir ücret talep edilecek kadar zaman alıcı değil. Ayrıca çevirinin doğruluğu konusunda da herhangi bir garanti vaat etmiyorum. Sadece yardımcı olmak istemiştim, umarım kural ihlali olmamıştır.