Google ye yazdığım cevap ve savunma maili şuydu:

"Bu hesabı açalı bir yılı geçti, hiçbir şekilde geçersiz tıklama yapmadık. son günlerde site ziyaretçilerimizin saysında artış oldu. bu ziyaretçilerin arasında kötü niyetli kişi yada kişiler olabilir.

Bunu size nasıl ıspatlayacağımı açıkçası bilmiyorum. Bu hesap açılırken ve açıldıktan sonra bugüne kadar hiçbir şekilde adsense kurallarına aykırı hiçbir girişimde bulunmamış durumdayız.

Bunu şuana kadar kayıtlı tutlmuş bulunan kayıtlardan da kontrol edebilirsiniz.

sizin hesabımıza erişimimizi engelleyerek zaten kendimizi savunma hakkımız elimizden almış bulunuyorsunuz.

reklam verenlerinizi koruduğunuz kadar namuslu reklam yayıncılarınızda korusanız çok daha iyi olur.

Tekrar söylüyorum bizler geçersiz tıklama yapmadık, bunu size nasıl ıspatlayacağımızıda bilmiyoruz."

Ve Google nin bana yazdığı son derece tatmin edici cevap.
buyrun:

"Merhaba Ömer,

Başvurunuz için teşekkür ederiz.

Cevabınızı aldıktan sonra hesap verilerinizi ayrıntılı olarak yeniden gözden geçirdik. Sitenizdeki reklamlar için Şartlar ve Koşullarımız ve program kurallarımızı ihlal eden geçersiz tıklamalar üretildiğini yeniden doğruladık.

https://www.google.com/adsense/terms
https://www.google.com/adsense/policies

Yürürlükteki politikalarımızın amacı Google reklamlarının reklamverenlerimizin yanı sıra yayıncılarımız için de etkili olmasını sağlamayı kolaylaştırmaktır. Bu nedenle politikalarımız doğrultusunda sizi programa yeniden dahil edemiyoruz.

Bildiğiniz gibi geçersiz tıklamalar nedeniyle devre dışı bırakılan yayıncıların AdSense'e daha sonra katılmasına izin verilmemektedir. Bu nedenle yeni bir hesap açamazsınız.

Lütfen sonradan gelen veya tekrarlanan başvuruların dikkate alınmayacağını ve bizimle iletişim kuramayacağınızı unutmayın. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi"

Googleyle artık hiç işim olmaz. hala "Yürürlükteki politikalarımızın amacı Google reklamlarının reklamverenlerimizin yanı sıra yayıncılarımız için de etkili olmasını sağlamayı kolaylaştırmaktır." sayıklıyor, bugüne kadar bitane bile yayıncıyı koruyan ve gözeten bir girişim görmedim ben. gören veya bilen varsa lütfen bizi aydınlatsın.

konuyuda kapatabilirsiniz arkadaşlar.