Türk halkı neden indiriyor yasak olduğu halde onu düşünmek lazım.
- Şimdi bir inşaatta amelelik yapan adam o kadar terliyor bir gün çalışıyor.Onu taşı onu çıkar kilolarca yük taşıyor adam geberiyor o kadar çalışıyor ve ayda 500 ytl kazanıyor.
- Şimdide Tuğba Ekinciyi ele alalım. Yaptığı tek şey poposunu sallamak ve ona buna sataşarak gündem yaratıp para kazanmak ve götünü sallayıp ayda milyarlar kazanıyor.
Sorun albümlerin 10-15 ytl filan pahalı olması değil. Sorun para dağıtımındaki haksızlık-eşitsizlik ve dengesizlikte.
Böyle olursa millet enayimide o kadar para versin o sarkıcılara(sanatçı değil şarkıcı)
Çözüm çok basit eğer poposunu seviyorsa indirmeyecek, ha illa dinleyecem derse açacak radyo'yu bekleyecek istediği şarkı çıkana kadar, bu arada aylık 500 yada 500.000 kazanmak bişey farkettirmez, bu olayı laf oyunlarıyla, haksızlık-eşitlik gibi laflarla değiştiremezsiniz, sonuç çok basit; eğer yapan adamın rızası olmadan indiriyorsan
Yanacaksın, oldukça basit.