bence google bu işten para kazanıyorsa reklam verenleri düşündüğü kadar reklam yayıncılarınıda düşünmeli. onların bu tür kötü niyetli kişilerce maruz kaldığı durumlar karşısında bir savunma mekanizması olması lazım.

tamam hile yapsam boş verya der işime bakarım ama gerçekten hile felan yapmadım, geçersiz tıklamayı nerden bileceğim yada nasıl engelleyeceğim. ziyaretçilere ne olur geçersiz tıklamayın mı diyeceğim. yada siteyimi kapatacam.

burda arkadaşların yazdığı "googleden banlandım" konularını okuyordum ve içimden ben hiçbir şekilde hile yapmıyorum herhalde benide banlamazlar diyordum kendi kendime, ama insanın başına gelince anlıyor durumu.

googlenin hesabı kapatmasına karşılık bizim yapabildiğimiz tek şey e-mail atmak. c-panelden son ziyaretçilere bakıyorum herşeyi ayrıntısıyla yazıyor ama hangi ip tıkladı, nasıl fikir yürüteyim anlamadım.

hesapta çok parada yoktu, savunmamı kabul etmezlersede olsun der başımın çaresine bakarım bi şekilde, ya çok para olsaydı işte o zaman canım sıkılırdı.

kaybettiğim para beni zengin googleyide fakir etmez belki, ama bu paranın üzerine yatmaktan başka bi anlama gelmiyor.

yazdığı maile bakarsanız "birden çok nedeni olabilir bizde tam nedenini bilmiyoruz ama sizin hesabınızı kapattık" dergibi bir sonuç çıkıyor.

cevabı bekliyorum, burayada aktarırım cevabı. benim bu saatten sonra googleyle parasal hiçbir işim olmaz, ne reklam veririm nede reklam alırım.