Bundan önce sitemi burada yine tanıtmıştım. Fakat yeni bir konu açma gereği hissettim. Çünkü o günden yeniliklerimiz oldu.
www.nbatr.com yaklaşık 1.5 yıl önce açıldı. İlk 1 yılında büyük gelişme gösterdi. Son 6 ayda ise sitenin sistemi tamamen oturdu ve bunun meyvesi olarak son 1-2 ayda büyük bir çıkış yakaladı ve Aynı kategoriyi paylaştığı siteler arasından sivrilmeyi başardı..
Biraz içerikten bahsetmek istiyorum:
NBA, Beko Basketbol Ligi ve Euroleague haberleri, Duvar Kağıtları, Röportajlar bulunuyor. NBA'deki takımlar için açılmış köşemizde aylık olarak takımlar değerlendiriliyor. NBA Dışında BBL, Euroleague ve serbest yazılar yazan yazarlarımız bulunmakta ve bu yazarların sayısı 40'a yakın. Site üzerinden NBA hakkında bilgilere, transferlere ve biyografilere ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca hergün Nba Top 10 bölümümüz güncelleniyor.
Son olarak Video Arşivinden bahsetmek istiyorum. 100'e yakın video, site üzerinden izlenebiliyor ve dilerseniz bu videoları bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.
Yani bir basketbolseverin aradığı bütün içeriği ziyaretçilerimize sunmaya çalışıyoruz. Kaliteli yorumlar yapılan ve sürekli paylaşım ortamı içinde olan forum sayfalarımız da NBA ve Basketbol severlere açıktır...
Ayrıca 18 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan All-Star Haftasonu bölümümüz de açıldı: All-Star 2007 - Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
Site hakkında genel bir bilgi vermek istedim.( Biraz detaylı oldu ama )
Bu konuyu açmamın amacı site hakkında bilgi vermek yanında sizin de görüş ve önerilerinizi almaktı. Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim..