Kendi hataları olduğu zaman üstlerine git.
Benim satışımı baltalayanı yakalayıp bildirdim. Adamlar uyardık tamam dediler. Onun üstüne sert çıktım. 'Bu 1 değil 2 değil. Adam sürekli yapıyor bunu, her seferinde uyaracak mısınız?' dedim. Onun üstüne peki efendim üyeliğini askıya alıyoruz bir süre dediler. İptal etmediler. Neden edemiyorlar? Çünkü adamın dükkanı var ve GG oradan para alıyor.
Buradan şu çıkıyor, GG'de dükkan aç, sonra da sitede at koştur.
GG ilanı iptal edince parayı geri vermez. Vermemeli de zaten. Haklıysan eğer, benim gibi hakkını arayınca ilanın geri geliyor. Ama vvarez falan satana ben de olsam parasını geri vermem

Kurallarda yazıyor, yasak bu diye.
Sonuç olarak GG bir ticarethane. Ve alacakları 1 kuruş bile onların için sahte ürün satılmasından çok daha önemli. Bu durumda iş bize düşüyor. Yakaladığını şikayet edeceksin. Başka çare maalesef yok gibi
arkadasım cok guzel diyosunda bu denetlemeyi neden bizler yapacaz ozaman listelenen urunler admin onayından sonra listelensin dimi?
ozaman sorun kalırmı sence?
bu basbaya gasptır urunu listele 3 ytl listeleme ucreti öde 1 saat sonra biri sikayet etsin satıstaki urun kaldırılsın ve paranın ustune yatsın gittigidiyor sizce mantıklımı bu?
bence bu gittigidiyorun işine geliyo bi keresinde rastladım abartısız 100 satısı vardı bi parfum satıcısının 100x3= 300 ytl ödemiş adam listeleme ama urunleri sahte urunmus sonucda tahtakalede satılıyo 3-5 ytl parfumlerden onlardan yani bu satıcının urunlerini sildiler 300 ytl nin üstüne yattılar bu gibi gunde kac tane haksız para kazanıyolar tahmin bile edemiyom ben. neyse konuyu dagıtmak istemiyom calıntı sahte kacak mal satımına gittigidiyor yatakcılık yapıyo en son calıntı araba bile koydular. bunlara izin verdigi sürece gittigidiyor cok kişi magdur olmaya devam edecektir.gittigidiyor işin ticari yönune bakıyor yanan yanmıs umrunda degil.
sloganı maile gelen
Başka bir açık artırmada tekrar görüşmek üzere, başarılar.
gittigidiyor.com
Tüketirken, "yeni bir yaşama kültürü" üretmek...

Tüketirken, "yeni bir yaşama kültürü" üretmek...