Demişsinizki;

REKLAMA iHTiYACIMIZ YOK!!!
KESiNLiKLE YOK!!!
BU BiR TANITIMDIR ARKADASLAR..

Bir Şahıs yada Şirketin kendi hakkında bir webmaster forumunda Tanıtım yayınlaması REKLAMDIR.

Eğer sizin reklama ihtiyacınız olmasa idi böyle bir forumda böyle bir kategoride böyle bir tanıtım yapma gereksinimi duymazdınız.

Bana Reklama ihtiyacımız yok biz insanlar madur olmasın diye şediyoruz vs.vs.. lafları ile karşılık vermeyin komik olur gerçekten.

Ayrıca ciddi anlamda bir eleştri yapacağım ;

Bir Firma yetkilisinin Türkçe karakter kullanmadan ''edicem,yapıcam'' türü türkçe lügatında yer almayan vede Bir harf küçük Bir harf büyük şekilde yazı üslubu ile yazdığı bir tanıtım yazısını üzgünüm ama nben ciddiye almıyorum.

Ve r10.net 'tede bu tür bir şirketi ciddiye alabilecek insanlar olduğunu düşünmüyorum.

Birde Son olarak Öyle kendine güvenen ve ukalaca betimlemeler yapmışsınızki ;

Örneğin

''TASARiM VE SiTE YAPIMI iSTEYEN HERKESE BU HiZMETLERiMiZi SUNMUYORUZ! O KADAR COK iSTEYEN VAR Ki ARKADASLAR HEPSiNi KUSURSUZ YAPMAYA CALISMAK iMKANSIZ VE SECiPTE YAPTIKLARIMIZDA ORTADA!!!''

''SiTEDEKi REFERANS LiNKLERiMiZ YAPTiGiMiZ TASARiMLARiN iCiNDEN SECiLEREK KONULMUSTUR... LiSTELERCE SiTE EKLEME GİBİ BİR DERDİMİZ YOK... NİYE OLSUNKİ... BİZİM KEYFİMİZ YERİNDE...''

'' E hal boyle olunca, iyi Calisan, REFERANSI BOL, BEN ve ekibim tarafindan firmanin SATIS VE iNSAN KAYNAKLARi BOLUMU saglanan, ''

Okadar büyütmüşsünüzki görende türkiyede lider konumdasınız diyecek.Öncelikle Mütevazi olmayı öğrenin ve benimseyin.

Ayrıca ozgurweb.net 'in barındığı ip'de sadece 8 tane evet 8 tane site var buda farklı bir konu.

WHOIS and Reverse IP Service

Ayrıca Referans Bölgesinde belirtmiş olduğunuz korsanahayir.org adlı web sitesi

ns1.cyberturk.org 'u kullanmakta.

Herneyse Kişisel görüşüm Bence Çok Başarısız ve Amatörce bir çalışmadır.Yanlış konuşmak istemiyorum zaten forum modlarıda buna izin vermez..Herkes neyin ne olduğunu görüyor

Saygılar.