İnternet dunyasinda arkadan bicaklama isini yapmamasi gereken tek kurulus hostingdir. Hosting biterse kendi web aleminizde biter

Ve iki haftadir cogu insandan bu lafi duydum: "Hosting bizi yari yolda birakti!"...
E hal boyle olunca, iyi Calisan, referansı bol, ben ve ekibim tarafindan firmanin satış ve insan kaynakları bölümü saglanan, ve ozellikle bunyesinde sorunsuzca hizmet alan kaliteli sitelerin hostlugunu yapan firmamizi, tanitmadan gecmek olmaz diye dusundum...
Firmamız sadece Hosting ve isteyenler icin web tasarim,site yapimi uzerine kurulmustur...
Domain alimi gibi konularda firmamizla calisan kuruluslar tavsiye edilmektedir...
REKLAMA iHTiYACIMIZ YOK!!!
KESiNLiKLE YOK!!!
BU BiR TANITIMDIR...
Konu için daha detaya inmek isteyenlerle konuşup , yardımcı olmaya çalışıcam!!!
Sadece Güvenilir bir hosting bulmak isteyenler bana ulaşsın.Tek istediğim bu.
Referans Linklere sitemizden ulaşabilirsiniz.
Sitemiz: Özgür Web Hizmetleri - Web Tasarım ve Hosting
Fiyat konusunuda düşünürsünüz diye herkese sunduğumuz menüyü sizlere de sunuyorum,buyrun...
Fiyatları uygun bulanlar ya da pahali diyenler olursa , özel mesaj göndererek benimle irtibata gecebilirler... Mühim olan sizler ve bizleriz... Hepimiz aynı kefedeyiz...
Not: Sitemizde yayınladığımız referans linklerimiz yaptığımız çalışmalar arasından seçilerek konulmuştur. Listelerce site ekleme gibi bir derdimiz yok... Niye olsun ki?... Bizim keyfimiz bu şekilde yerinde...
* Tasarım ve site yapımları sırasında bizde seçiciyiz... Seçite yaptıklarımızda ortada!!! Bu konuda herkese yardım edemediğimizden kendi adıma özür dilerim

Sizler,bizler için katiyen müşteri değilsiniz!!! Bizim misafirimizsiniz!!! Bu yüzden sizler gibi bizlerde birlikte çalışacaklarımızı belirlerken seçim yapıyoruz.