CalisanDestek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa katılıyorum. doğru söylemişsin Kerem. Kafası karışan arkadaş içinde firma olayıp işini çok iyi yapanlar var pahalıya satarlar firma olupda ucuza satanlarda var. Ancak yinede epey bi araştırma yap sağlam olsun diyorsan paradan kacınmıycaksın. Sağlam yer sana 100$ der almazsın gider 20 ytl den alırsın 1 ay takılırsın sonra yine buraya gelirsin. bu sorunlarında çıkabilir. sonra keşke 100$ olandan alsam diye söylenirsin. veya 100$ dan alırsın sorunun olur 20 de olanda olmaz keşke 20 verseydimde dersin
Tamamda pahalı olan yer iyidir diye bir şeyde yok. Uygun fiyata hizmet verip çok kaliteli hizmet veren yerlerde var. Ayrıca şunu düşünmek lazım. Herkesin masrafları farklı ona göre fiyat veriyor. Kimi yer onlarca kişi çalıştırıyor vergi veriyor o yüzden maliyetleri artıyor. Bu maliyetleride doğal olarak müşteriye yansıtıyorlar. Ben comlu domaini yıllık 80 dolara satan yerler gördüm. Sordum niye böyle, bana burda 28 kişi çalışıyoruz dedi. Ama isim yaptıktan sonra kimseyide kazıklamanın gereği yok örnekte gözüktüğü gibi.

Son olarak şunu diyorum pahalı olan iyidir mantığına katılmıyorum. Herkese saygılar.