Siteme 3 gündür Dos Attack yapiliyor. Saldiri yapan kisinin yada kisilerin internet baglantilari oldukca güclü ve 3 gündür siteme ulasim saglanmiyor.

log dosyalari arasinda aktif Almanya/Frankfurt bir IP adresi ve Lynx ile baglaniyor. Lynx üzerine yaptigim arastirmada Karsima Anti Rus gibi dos attack programlari cikti ve saldiri tarzi birebir Anti Rus'u gösteriyor.

Azda olsa önüne gecebilmek icin .htaccess dosyasina su kodlari yapistirdim:
RewriteEngine On
RewriteCond %{REMOTE_ADDR} ^84\.59\.42\. [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} Lynx
Frankfurt bölgesini erisime engellemeye calistim ancak halen o IP ve browserden saldiri geliyor.

Canimi SIKTI ve Alman hukukcularinin sitesinde bir arastirma yaptim, Almanya polisi "Ddos Attack" karsisinda son derece acimasiz, yakalanan kisinin 1 ile10 sene arasi cezaya carptirilacagini belirtiyor.
Yani belkide Polis'e edecegim sikayette agir cezalar alabilecek.

Olay'in onunla bitecegini sanmiyorum ve sadece onun oldugunuda sanmiyorum, sunucuma 3 gündür erisim yok, günde 4 saat zor erisim oluyor. Buna karsin su an kullandigim sunucuyu degistirmekte cözüm yolu aradim bir sunucu sirketinden
Intel Celeron 2400
Trafic; 2.000 GB
O.S.; SUSE Linux 9.3 ve basit bir Server control paneli
Ram; 512 MB
Harddisk; 60 GB
Degerindeki sunucuyu kiralamistim.Simdi almak istedigimin degeri ise;Opteron™ 148
Traffic: Sinirsiz
O.S.; suse linux pleskle beraber.
Fedora Core 3 sade, Debian 3.1 Sarge sade
RAM; 2 GB
Harrdsik; RAID1 2 x 160 GB

Sizce yeni sparis edecegim sunucudada ayni Dos atack saldirilar beni basit bir sekilde diskalifiye eder mi?
Eger yine ayni darbeyi alacaksam yeni alacagim servere bosu bosuna ücret ödememe gerek yok.

Ve forumlarda dolastim ve dolasmaya devam edicem ancak Dos attack'a karsi korunmayi anlatan hic bir konu göremedim. Dos atack ciddi bir saldiri ve bilgili,ilgili arkadaslarin dos atack korunmalarini sabitleyip asmasi bence en mantiklisi..

Görüsleriniz icin Simdiden tesekkürler,
Selamlarimla