Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Admının yaptığı Açıklama : KRALIN DONUŞU
yorumsuz....
--------------------
Bize Destek Olan Tüm Türkiye'li Kardeşlerime Sonsuz Teşekkürler.
Bizim forumdan olmadıkları halde bile bize destek olanlar vardı, vbulletin'i binlerce email, telefon vs. yağmuruna tuttular ve bizim avukatların bile başaramadığını başardılar, kanun bile onları korkutamadı, Türkün bu korkunç gücü korkuttu
Bir sözümde bir sürü büyük forumda zil takıp oynayan dansözlere, siz bırakın Türk olmayı, insan bile olamazsınız, bizim sitede bir tek başka sitenin ismi zikredilerek bilmemne.com ne kadar o.ç diye bir konu açılamaz, açılsa bile yönetimden hiçbir kimse evet o.ç'ler yazamaz, yazsa bile hepsi banlanır, siz ne şerefsizmişsiniz böyle? Aha işte geri döndük, bu tür şerefsizlere sonuna kadar günlerini gösterip, bu şerefsizlere rağmen 1. olacağız.
Allah Tüm Türkiye'yi Tüm Felaketlerden Korusun, İçinde Bu Adamlar Olsa da
---------------------------
yorumsuz dedım ama yapmadna duramayacağım bizmı turk bıle olamıyacağız, bırakın allah aşkına korpecık çocukların lıseye gıden kızların fotoğraflarını bangır bangır sıtede yayınlayan bızmıyız, nasıl bır turkkluk bu korpecık çocukların orasını burası telefonla çekıp bunu meslek halıne egetırıp sıtede yayınlamak !!! (hiç mı düşünmezler kardeşım anam eşim olsa ya bunlar diye)
sonrada sıte hakkında yorum yapanlara o.ç. yakıştırması,
Başkada yorum yapmıyorum ınsan nerden geldığını bılmelı...