Dmoz google açısından çok mühim bunu dmoza ekli olan sitelerim açısından tecrübe ettiğim için söyleyebilirim
Ancak yaklaşık 6 aydır dmoz un veri tabanı hataları giderilemedi türkçe kategorinde de editör çoğu bölümde bulunmuyor sürekli problem yaşanıyor editörler çoğu zaman panellerine bile giremiyor onlarda dertli ancak tabii madur olan orjinal siteler var
şahinler türkçe dizinin kürtçe ve azerice nin de ana editörü bu arada bunla da ilginç bir not düşüldü eski yazılarda ... genel olarak da editör sıkıntısı kasıtlı mı değil mi incelenmesi sürekli kafamızı karıştırıyor
ben öyle bir polemiğe girmeyeceğim anlamadığım nokta şu editör alımı için başvuran insanların çoğu reddediliyor .ve bunların çoğu iyi niyetli kişilerdi kasıt varmıdır bilmiyorum ama yine de bu problemin çözülmesi lazım toplasan 6 tane editör yok türkçe dizininde
artık yanlış yerlere ekleme yapıyorlar çok basit hatalar yaptıkları ortada kategori çok editör yok
ben konuda bir sıkıntı yaşamadım ancak bir çok arkadaşım madur durumda
bu nedenle editörlere maillerinden ulaşmanızı durumu bildirmenizi tavsiye ederim
ingilizce olarak editör sıkıntısı ile ilgili durumu dmoz un mailine atabilen atsın