Jupla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış Düşünüyorsun.Öyle birşey olsaydı o adam bana Scripti satmazdı emin ol !!Türkiyeye satmıyoruz derdi olur biterdi.Ama ben scripti farklı bir yol ile satın alabildim sadece kredi kartı ile alamadım DİKKATİNİZİ ÇEKERİM.

Bu tür bir yaklaşım sergilemelerinin sebebi YİNE BİZİZ.yine yabancı kaynakları sömüren sahte kredi kartı dolandırıcısı insanlar.Demekki bu çok yaygın.

HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ durumuna düşmeye çalışmayın.
Benmiyim suçlu? Size zorluk çıkardıktan sonra satışı yapmaları küçümsemenin en güzel yolu zaten.Biz teknolojiyi de ondan kaynaklı sahtekarlıkalrı da onlardan öğreniyoruz.Daha birkaç ay evvel ülkemize gelip bankamatiklere kartların bilgilerini çalmak için düzenek yerleştiren yabancıyı yakaladılar.Benim duyduğum bu işi yapan 3-5 vaka olmuştu birisi bu adamdı.Diğerleri de cihazları dışardan alıyorlar bizmi yapıyoruz.
Yoksa yabancılar bu kartları kopyalama cihazlarını biizm içinmi yapıyorlar.
Dediğim olay olmasa neyse ne ama sade biz spamcı sade biz kart dolandırıcısı vs... Neden büyük firmalar (yabancı ) yapmıyor bu muameleyi.Ülkemiz *********** doluysa onların kaybı kıytırık olan firmalardan daha fazla.Ancak kıytırık olanları bize tavır alırken bu büyük firmalar gayet güzel alışveriş yaptırıyor.