Araçların arasındaki en bariz fark motor güçleri fiyat farkıda genel olarak ordan geliyor, onun dışında ufak tefek donanımsal farklar var (sis farı, çelik jant vsvs...)
X-line modeli 75 ve 90 beygir 4 kapı, bununda çeşitli aksesuara göre degişen fiyatları var
Hdi olan modeller dizel
Xs ler 110 beygir benzinli tek kapı olan model, benimde favorim bu model, motor modifiyesi ile (chip, filtre, susturucu vsvs..) 138 beygire kadar olanlar, tabiki dış modifiyesi ayrı bir olay sayısız bosy kit ve parça ile istedigin şekle sokabilirsin.
GTI 137+ beygir modeller, ilk farkedeceğin tavandaki sonruuf, yine tak kapı, çeşitki aksesuar
RC Tvde yarışlarda gördüğünüz model, fiyatı hayli yüksek, bunuda fabrika çıkış tavan spooilerından ve jantlarından tanıyabilirsiniz.

Arada daha bir dünya fark var ama hepsi ince detay eğer ilgiliysen Türkiyede birçok modifiye, tuning sitesininde ayrıntılar var.
206-306 meselesine gelince mesela ben tercihimi 206dan yana kullandım ve memnunum. 306 nın üretimi durdugu için tercih etmedim ayrıca 206 = görünüm
Birde pug cu olmak ayrı birşey , eklediğim resme bir göz at