Öncelikle tavsiyemi yaşına göre yapıyorum yani genc işi olsun
1- 106gti (10-15 milyar arası, motor/güç mükemmel, görünüm güzel, sağlam makas atar, modifiye yakışır, kaza yaparsan ölürsün

)
2- 206 x-line/206 xs/206gti (15-25 milyar arası, motor/güç mükemmel, görünüm süper, kızlar hasta olur, 5cm spor yaylar ve spor amortisorlerle en baba arabaya makasını atarsın, bundada kaza yaparsan ölürsün.)
3-306gti (10-15 milyar aralıgı, motor güçlü, görünüm güzel, buda sağlam makscı, ayn şekilde yüksek hızda yapılan kazada pert olur.)
4-Clio Sport (15-20 milyar aralıgı, siyah renk çok baba görünür özellikle tek kapı modellerde, motor hakkında bilgim yok, görünümü güzel.)
5-Golf (20+ milyar , görünüm hoş özellikle yeni FSI, ama parasıda güzel, konfor mükemmel, peugeotlar gibi sağdan soldan ses gelmez, motor güçlü kasa ağır)
6-Polo (10-20 milyar aralığı, görünüm kötü, hele yeni modellerde merso farı çok çakma durmuş, alternatiflerden biri)
7-Grande Punto (20 milyar civarına 2006 düşürülebilir ,görünüm güzel, motor yetersiz, avantajı yedek parça avrupa araca göre ucuz)
8-Corsa (18-19 milyara çok temiz dizel araçlar var, görünüm biraz modifikasyon ile bişeye benzeye bilir, trde varmı bilmiorum ama yabancı sitelerde arabayı costumuze etmek için çok hoş body-kitler mevcut)
PARA VAR HUZUR DİYENLER İÇİN 3 ARAÇ DİYORUM BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM:
1-Subaru Impreza
2-Mini Cooper
3-Seat Leon