Ben hangi ***** siteye reklamımı vermişim? Vede Burda

Alıntı
O Kadar ***** Site Var Piyasada, Neden Bu Arkadaşa KAfayı Taktınızki Şimdi, Resimleri Kendisimi Yüklüyor, Adam Gelip Upload Ediyor, Her Yüklenen Resmi Kontrol Edecek Değil ya.
Dediği gibi resimleri Ben upload etmiyorum edenlerede mani olmuyorum arkadaşım benim bir tek Uploadtr.net sitem yok Benim real de de işim var ayrıyetten başka sitelerimde var var vede ayrıyetten dahada projelerim var ben bütün gün oturup günde upload edilen 1000 üzerinde resmi nasıl ayıklayım vede bu bin resme bakarken sadece beniim kontrollerimle ben ban dımı neden yiyeyim. Arkadşım senin günlük belki 50 resim upload edilio olabilir ama benim 1000+ dır. Burda site ismi vermek istemiyorum ama bi ***** sitenin günlük hitini biliyormusun? Yada kazandığı parayı? Bak ben gidip kendime ***** site açardım para kazanmak isteseydim!! Bak sana net bir fiyat söylüyeceğim bu gerçek.

Günlük 100.000+ hit vede 20.000$+ !!!! şimdi benim siteme upload edilen resimlerden ben sorulu dedğilim madem ahirat karıştırdınız benimde sözüm bu "günahı o resmi upload edenlrin boynuna ozman" sitemdede belirtildiği gibi "Upload edilen tüm resimlerden kullanıcılar sorumludur uploadtr.net hiç bir sorumluluk yüklenmez / üstlenmez."