isimizbu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar;
Öncelikle konuya şurdan başlamak istiyorum.Arkadaşa sunucu teslim ettiğimiz doğrudur bu konu ile gökhan bey ilgileniyordu kendisi 1 haftadır özel nedenlerden dolayı net'e gelemiyor, bu konuya benim açıklık getirmemi istedi.Sunucu Ezzi 'den teslim edilmiştir.Makina'nın aylık ödenmesi gerek tutarının son gününü bizzat kendisine üstüne vurgulaya vurgulaya söyleyik fakat 5 gün kadar gecikme oldu ve araya cumartesi ve pazar tatilleride girerek 7 güne tamamlandı.Biz datacenter'a gelen ücreti gönderdik ve gönderdiğimiz ücretin belgeleride vardır.Datacenter ödemeyi almasına rağmen makinayı açmamıstır.Biz bu konuda elimizden geleni yaptık fakat olmadı.Sizin zor durumda kalmamanız açısından işimizbu olarak size başka bir firmadan unmetered sunucu tahsil etmeye çalıştık fakat bayilik problemleri yaşadık.Türkiye sunucularımız sorunsuz şekilde aktif ve kesintisiz olarak hizmet vermektedir.
Saygılar..
EMRE KOSİF
E-mail: sunucu@isimizbu.com
Öncelikle merhaba madem ki böyle sorunlar ortaya çıkıyor dc serveri açmadı ücreti yolladık başka dc'ye geçelim vs. sorunların olmaması için bence server işini bırakın siz hem siz müşterilerinize ve bizlere rezil olmayın hemde onlar madur olmasın ve yaklaşık 1 haftadır işimizbu elemanı olarak internette kimseyi göremedim. Birde web sitebnize ne zaman girsem ulaşılamıyor