Karacoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam lcd tamam şimdi lcd'den yazıom ama ekran kartı yüzünden 1024/768. güzel olmadı 1024/768 ama güzel zevkli güzel lcd

Kasada anakartı takmayı becerdim takamamışım çünkü kasanın şeylerinde intel anakartının şeyi varmış. bende amdninkileri taktım. Oke
ama amd 64 takamadım işlemci. işlemcide sorun takamadım fanı üstüne koyduğumda ufacık işlemcinin üstü griy değişik renk oldu anlamadım neden acaba fanın altında griy bişey var ondanmıdır acaba
AMD'lerde nasıl bilmiyorum ama o gri şey dediğin termal macundur. İşlemcinin sıcaklığını fanın altındaki heatsink'e iletir.
Eğer işlemciyle fanı birleştirip işlemciyi gri ettiysen dikkat et.

İşlemciyi anakarta dikkatlice takman lazım. Sonra fanı getirip üstüne koyacaksın, burada çok marifetli olman lazım. Kaydırma, kaldırma yapmayacaksın. Direkt fanı anakarta monte edeceksin.

İşlemcinin üzerine fanı koy kaldır koy kaldır yapma. Eğer yapamayacağını düşünüyorsan , yarın bir bilgisayarcıya git. Biraz paranı alırlar. Ama adamlar yaparken git başlarında bekle. Öğren bu işi.

Ben de bilmezdim. Bir gün anakartı değişince, her şeyi söküp kendi başıma çözdüm nasıl yapılacağını. Çok zor bir iş değil gözünü korkutma.