Müşteri panelinde SQL Enjeksiyon var.
Domain sorgulama alanında kullandığım hat sanırım pasif duruma geçiyor bazen, domain sonuçlarında hatalar oluyor.
Aşırı yüklenme olursa bazen hesap ayarları karışabiliyor.

Enjeksiyon örneği, Kullanıcı adına herhangi birşey yazalım;
Login ID : 1234
Parola : 1'or'1
Enterle giriş yapmış olursun. Örneğin, senin sitende denedim, karşıma mjoranda adlı kullanıcının hesabı geldi. Gerçi hesap yönetimi pek fazla detaylı değil ama müşterinin üzerinden sana kötü bir mesaj göndererek aranızda problem yaratabilir art niyetli olan biri. Önemli bir açıktır.

Fakat bu adminde yoktur. Eğer çat pat ASP biliyorsanız çok kolay kapatabilirsiniz, admin girişini incelerseniz. orada bir fonksiyon kullanmıştım temizlemek için adını şuan hatırlayamayacağım ama büyük ihtimalle C'dir şöyle kullanırsanız sorun olmaz müşteri girişinde. kullanici = C(request.form("kullaniciadi")) fakat bir dosyayıda include etmeniz gerekir. Admin girişini bir inceleyiniz, farkedeceksiniz olayı.

Hataları düzeltirdim ama başımdan geçenlerden dolayı o scripti görmek dahi istemiyorum. Hak verin, ilk scriptimdi bu benim olsun o kadar. gelişmiş bir hosting scripti yazmayı düşünüyorum ama Free dağıtamayacağım sanırım, bir çok özel modüller içerecek. Elimde 1 site ve kendi projem olan açık dizin üzerine bir site düşünüyorum. Bunlardan sonra sağlam bir domain sorgulama yolu bulabilirsem hazırlayacağım.

Güle güle kullanın. Enjeksiyonu çok kolay kapatabilirsiniz, ama domain sorgulama maalesef bende çok uğraştım ama bir türlü giderilmiyor. Sorun hat çıkışından kaynaklanıyor.