Nereden başlarım bilmiyorum
2 ay öncesine kadar saho'ya 50 ytl para yollamıştım ve site açıklarımı kapatmıştı,fakat o zamanlar sitede forum falan yoktu,aradan 2 ay geçti,siteye yeni bölümler,bloklar,forum falan eklendi,onların da açıklarını kapatması için saho'ya mail attım sağolsun kapattı da.Şimdi php'ciler bilir admin paneline giriş için xxx.com/admin.php yeri vardır,saho burayı kapattı ve komiklik.net/xxx.php yaptı,yani 2 giriş oldu,fakat ben 2 hafta önce giriş yaptığımda yönetici paneline girdim,gayet normal bir yeni kullanıcı adı ve şifre yazdım ama illegal username dedi ve oradan çıktı,yeni bilgilerim ile giriş yaptım,şimdi de neye tıklarsam tıklayayım yeniden şifre istiyor ve başa dönüyor.Yani xx.php'ye tıklayım şifremi giriyorum,sonra modüllere tıklıyorum bir daha şifre istiyor,başa dönüyor,umarım sorunumu anlatabilmişidir
Şahabettin abi'ye yalvardım,bir sürü mail attım,gerekirse xx.php'yi sil ama düzelt şunu diye ama yapmadı,tüm netopsiyon yöneticileri ile görüştüm saho bilir onun yüklediği dosyadan olmalı senin sürüm 7.9 dediler.Sonuç olarak 2 haftadır admin paneline giremiyorum,sitemi güncellemem lazım.Lütfen yardım edin