Ben karneyi hiç eve getirmezdim yolda yırtardım evdekilerde 1-2gün bağırır çağırırlardı sonra kapardım odaya kendimi başlardım sitelerle uğraşmaya
Şimdi karne yok dert yok.
Okuldaki ders sistemi kadarda dandik bir sistem yok.
Lise 1'deyim.Resim ve müzik diye bölüm seçiyoruz bende dedim resimden anlamam bari müzik seçiyim zevkli geçer ve asrın hatasını yapmış oldum.
Hoca şarkı söyletiyormuş.Tabi bende utangacım ve söyledim.Karnede bana 0 vermişti.
Tüm karnem 5 müzik 0.Yalvardım yakardım vermiyor.Ailem geldi,başka hocaları devreye soktuk adam vermedi.Onun sayesinde hiçbirşey alamadım.

Lise2'ye geçtim sayısal olarak.Fizik hocası taktı bana.Saçlarım joleliymiş.Okula jole sürüp gelinmezmiş.Tam 2 ay okula gitmedim.İlk 2 ay okula hiç gitmedim.Hep çaktım sonra sahte rapor yaptım bilgisayardan tabi son anda yakalandım.Ben geçen seneki raporun aynısını tarihleri değştirdim orası süper oldu ama başhekim değişmiş.Müdür ordan çaktı.Yani ilk 2 ay derslere hiç girmedim.Hep çaktım ve fizik matematik biyoloji hepsi 0 düştü.İkinci dönem okula hocalardan önce giriyor onlardan önce çıkıyordum.Saçlarıma çok karışıyorlardı.Öok güzel gözüküyordu.Gidip dağınık felan yapmazdım.Lise 2 ikinci dönemdede zar zor topladım işte.Fakat ilk dönem aylarca dersten kaçmam bana pahalıya patladı.

Sonra lise 3 geçicem ve pat tayin çıktı.Geldik başka şehire.Yazıldım güzel bir liseye.5yıldır aynı yerdeyken birden değişiklik o kadar koyduki ilk ay hiçbir kimseyle konuşmadım.Sevgilim dahil herkes benden başka şehirdeydi ve kafayı yemiştim.Lise 3'de de saç sorunu devam etti.Müdür yardımcı hergün beni bekler saçıma bakardı.Kaç kere almamıştı.
19,5gün devamsızlıkla okulu bitirdim.

Okul ile ilgili hiç güzel anım yoktur.Nefret ederim.Tüm öğretmenlerden müdürlerden hepsinden.Benim yıllarımı saç yüzünden yediler.
Bu ülkede okumak kadar berbat birşey yok.Bana çile çektirenlerin hepsinin Allah belasını versin.
Lise dönemimde anlatcak en küçük güzel bir anım yok.
Bu devirde yalaka olacaksın hocalar çok güzel davranıyor.Oda benim kitabımda yoktu.
Neyse dahada yazcam ağzımdan küfürler çıkcak.
Karnesi iyi olanları kutlarım olmayanlarda sıkın dişinizi çalışın.Kazanın bir üniversite.Dersleri fazla takmayın.Siz öss ağırlıklı çalışın.
Geçen yıl mezun oldum.Sınıfımda tüm dersleri 5 olan vardı.Öss'de hiçbir yeri kazanamadı 270 puan aldı.Sınıftaki diğer elemanlarda farksız değil yani.

Ufak bir satır yazcaktım ne kadar oldu.
Hepinize derslerinizde başarılar dilerim.İyi çalışmalar