selam arkadaşlar.
hosting işi yapmıyorum ama forumda 3 kişiye sunucu sağladım netdirekt'ten...

Elimde 1 tane sunucu var boşa gitmesin istiyorum ve script lisansı ile değiştirmeyi düşünüyorum isteyen olursa. Hemen özellikleri ve istediklerimi söyleyeyim..

P3-1000-1000
P3 1000 Mhz cpu
512 mb ram
20gb hdd
1000 gb bandwidth
windows veya linux kurdurabilirim
1 IP adresi
Plesk 8.1 unlimited domain fiyata dahil

Lokasyon: Netdirekt GmbH/am Frankfurt.

Sunucu, parayla satılık değildir Neden derseniz, hosting işi yapmıyorum satın alacak arkadaşa teknik destek sağlayacak kadar vaktim yok...
Ama, bana destek lazım değil derseniz, sunucuyu kiralarımda, no problem

İstediğime gelince,
Sıfır AWBS lisansı : 6 ay ücretsiz kullanım.
İkinci el AWBS lisansı : 3 ay ücretsiz kullanım. (Lisans, 1 yıldan daha yeni olmalı)
Sıfır vBulletin owned lisansı : 6 ay ücretsiz kullanım.
İkinci el vBulletin lisansı : 3 ay ücretsiz kullanım. (Lisans, 1 yıldan daha yeni olmalı)
Custom php script : Çok basit 1 php projesi var elimde, yaparım diyen olursa anlaşırız. Minimum 2 ay bedava verebilirim sunucuyu...

Örneğin sıfır AWBS lisansı verdiniz, süre dolunca sunucuya devam etmek istiyorsunuz. O zaman fiyatı, aylık $40 'dır.

Sadece bunlarla sınırlı değil, işe yarar herhangi birşeylede değişebilirim sunucuyu. 1 kilo tahıl, 2 kilo mısır gibi Şaka bi yana, elinde işine yaramadık tasarım olur, kodlama olur, lisans olur anlaşırız/anlaşabilirsek sunucuyu veririm hemen. Linux+plesk kurulumu 1 saat içinde yapılır, Windows+plesk kurulumu 5 saati bulabilir Kvm gelmesini bekleyeceğimiz için.

Hadi hayırlı işler